mandag 6. juli 2009

28 juni, dag ni.. Strandtur og inntrengere



Nok en tur på stranda.. Denne dagen hadde vært den desidert beste dagen på stranda, men grunnet et par slitne ungdommer, hvorav den ene ble plaget av magesmerter, ble ikke dagen helt som den skulle. Lars og jeg lå mesteparten av dagen under hver vårt håndkle, men var nede ved strandkanten for litt pingpong med mormor litt utpå dagen. Tidlig på dagen var det litt overskyet, men siden vi hadde reservert fire strandsenger måtte vi ta turen allikevel. Dette var trolig med på å senke strandånden et par hakk. Det at vi (ikke så overraskende) tok turen opp til restauranten og spiste hver vår spagetti, like etter at vi hadde ankommet stranda var heller ikke noe særlig lurt, da dette hemmet badeånden.

Magesmertene kom snikende, og siden Camilla hadde glemt å ta ut bikinien sin fra dusjen dagen før, var den våt, kald og lite fristende å ta på seg. Vi fant derimot parkeringsplassens tredje kondom (hittil), hvilket var et lite boost i våre umodne hjerter. Vi fikk oss også enda en latter da vi var på vei hjem og oppdaget en dame med to-tre navler. Ikke hadde hun et utseende over gjennomsnittet heller, som i tilfelle kunne hjulpet til å flytte fokus fra de vet-ikke-hvor-mange navlene hun hadde.. Vi håper i hvert fall foreløpig at vi ikke får noen flere navler, da det egentlig er nok med èn..


Jeg fikk Lars til å stille seg opp noen meter unna damen, slik at jeg kunne skjule at jeg tok bilde av henne, og få tatt et i en bra vinkel. Klapp på skulderen.

Da vi kom hjem fra stranda og hadde pakket ut fikk vi besøk av et litt uønsket vesen. Ikke vet vi hvilken art det var, men la oss bare kalle det for en vepsemaur inntil videre. Vepsemauren var ganske stor (for en vepsemaur å være) (nei, vi vet ikke noe om det, men den var i hvert fall over gjennomsnittet!) (ca så stor-> | |)!
”Vepsemauren” hadde tydeligvis laget seg et lite bol eller noe lignende i gardina på rommet vårt, og hadde kanskje tenkt seg en liten lur. HOWEVER, mister Jan Sky så det som sin plikt å ta livet av det stakkars insektet og hentet tvert en håndduk han kunne slå med. HOWEVER, vepsemauren kom seg unna og morfar Jan gikk fra å ville være livredderen vår til å bli en mislykket morder som stod igjen med skjegget i postkassa (noen som egentlig vet hva det betyr??). Vi har i senere tid sett den stakkars vepsemauren flyge inn til rommet vårt og ut igjen, men vi tror kanskje den har registrert at bolet er borte, så den ikke har noe her å gjøre. Vi fant også en elektrisk fluesmekker hengene på veggen her, som gir et ganske så kraftig støt til den som enn er så uheldig å komme borti den. Så skal vår alles kjære vepsemaur finne ut at den vil tilbake en tur, vil den kanskje angre om vi.. eh.. støter på den.

Morfar Jan Sky følte seg forresten litt i siget utpå kvelden, og bestemte seg for å gjøre mote ut av potetemballasje..

”hot or not”?


Ingen kommentarer: