mandag 6. juli 2009

25 juni, dag seks.. Lacañada kjøpesenter og kveldstur

Alternativene er mange om man skulle bli lei av Spanias vakre kyststripe. Ett av disse er kjøpesentrene, og blant disse er Lacañada (les: lakanjada).

Vi dro dit alle fire, men bestefar Jan satt seg ned med kryssord på en kafè/restaurant utenfor. Det første vi så var en Intesrsport-butikk, som overrasket oss litt. Mora til Lars, Mai Bente, er daglig leder på Intersport Kristiansund, så det var litt morsomt da. Måtte selvsagt ta bilde.

Litt lengre inn i kjøpesenteret fant vi en spillhall hvor Camilla og Lars måtte prøve seg litt på forskjellige ting. En av disse spillmulighetene var cross-sykling, som vi brynet oss litt på. Camilla måtte snakke med mormor Marion mens vi spilte, fulgte ikke med noe særlig, så Lars vant.

I hallen fant vi også en fotoboks hvor vi kunne bli ”tegnet”. Vi kunne velge om vi ville bli tegnet som et bilde eller som karikatur, og valgte en original tegning. Hadde vært morsomt med en karikaturtegning, men det får vi i tilfelle ta neste gang.


Jeg må egentlig innrømme at vi ble litt skuffet over Lacañada, sammenlignet med Miramar. Vi var kanskje litt slitne også, men butikkene har forandret seg en god del siden sist jeg var der. Det eneste jeg fant var en topp med dyretrykk fra H&M, og det var vel ikke så veldig oppfinnsomt av meg.


Jeg tror vi tok en dryg rekord da vi klarte å ta 55 bilder av oss selv i baksetet i bilen på vei hjem fra Lacañada.. I tillegg til disse 55 tok vi også 73 bilder på kveldstur samme dag, så vi har med andre ord nok bilder å legge ut, om noen skulle ønske fler. Til nå (siden vi ligger litt etter med skrivingen har det blitt 29. juni) har vi tatt over tusen bilder. (Mange av disse er selvsagt ikke egnet til noen form for publisering).




Camilla: LARS!! Har du vært UTRO!?!??!?
Lars: hihihihhh.. mmjaaaa? :)

Ingen kommentarer: