fredag 5. desember 2008

Hamar


Jaa, der gikk den ultimate slapp-av-helga mi til helvete.. Pappa baila mamma og nekta plutselig å bli med til Hamar på hundeutstilling. Jeg og min utslitte og utmattede sjel hadde selvfølgelig planer om å være alene hjemme og slappe av hele helga med to hunder mindre og 1stk kjæreste til å stille med massasje mer, men det var ikke sånn det skulle bli. Neida, ble henta av mamma rett etter skolen jeg, måtte pakke i full fart og kaste meg på lasset.

Jævlig er ikke et sterkt nok ord for å beskrive været den dagen, og i stedet for å kjøre i sju-åtte timer, endte vi opp med å kjøre i nesten tolv. På veien møtte vi på alt ifra stengte veier og utforkjøringer til fulle, forsinka ferger og snøstorm. Heldigvis fant vi fram til hotellet veldig fort, siden klokka var over tre på natta og vi hadde kjørt siden klokka var litt over tre på dagen. Da vi kom fram til hotellet bærte vi inn sakene våre, jeg leverte inn noen oppgaver på fronter, og vi la oss.

Dagen etter var vi på hundegalla, det var veldig kjekt. Hunden som vant var utroolig fin! Husker ikke hvilken rase det var...

Selve hundeutstillinga foregikk i Vikingskipet. Det er det siste året NKK (Norsk Kennel Klubb) arrangerer hundeutstilling der, siden det faktisk har blitt for lite i forhold til antall påmeldte. Helt sykt mange hunder som stiller opp! For vår del var det veldig stor konkurranse. For første gang noensinne i Norge var det nesten 50 Bichon Havanais'er påmeldt, og det var jo gøy å høre og se.

Over 15 land var representert

Norge, Sverige, Danmark og Finland i agility


Agilitybanen

Alicia

Alicia og Aritha

Mamma og hundene

Ble vondt etter hvert ja!



Turen tilbake til Kristiansund ble meget bedre. Veiene var mange plasser bare, og snøstormen var over. Et par turer innom noen bensinstasjoner etc. og trivselsnivået var på topp!

Alt i alt var denne turen helt OK. Kvalitetstid med mamma er jo alltid bra :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan gikk det med hundene deres da? Fikk de gode plasseringer?

Og hvem er den heldige kjæresten din da, klumpen?

Anonym sa...

Så koselig med så mange hunder! ;)