torsdag 25. juni 2009

22 juni, Dag tre.. Miramar kjøpesenter og avslapping


På grunn av litt ”dårlig vær” (les: alt for mye sol) dro vi denne dagen på kjøpesenteret Miramar i Fuengirola. Camilla dro selvsagt rett inn til dyrebutikken, og ble sånn passe skuffa da hun så hvilke dyr de hadde. Det var nok ingen overraskelse, men det at de hadde hunder av samme rase som hun har hjemme, i glassbur med avispapir inni på veggene, var ingen opptur. En sint telefonsamtale hjem til mor, og så bar det videre inn i kjøpesenteret.

Etter å ha vært innom diverse sports – og klesbutikker, dyr – og ”dill dall-sjapper” kom vi over en butikk som het babilonia. Der hadde de de flotteste buddha-statuer og røkelser. Vi kunne helt ærlig tatt med meg hele sjappa hjem, uten problem. Vi kjøpte oss røkelser i hvert vårt sternetegn (mormor Marion, Camilla og Lars) samt forskjellige røkelsesstativ og buddha-statuer.

Etter et par timer på kjøpesenteret dro vi på Burger King, hvor vi spiste noe ”lett” mat, og så kjørte vi hjem til Calahonda. Vi spiste, gikk oss en tur, vasset litt i bassenget, og så litt på tv før vi la oss (nrk, yeeey!). Vi så en dokumentar om den svenske massemorderen Quick og klødde oss litt i hodet. Hørt om han?




peace out

Ingen kommentarer: